100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA.

Széles nemzetközi raktárbázis. Gyors, megbízható ügyfélszolgálat. Professzionális szerviztámogatás. Munkatársaink szakértő tudása az autóalkatrészek valamint a gépjármű karbantartás és javítás területén garantálják ügyfeleink elégedettségét. Segítünk megtalálni, kiválasztani autód számára a legmegfelelőbb alkatrészt a legjobb ár/érték arány figyelembe vételével, természetesen a Te igényeid szerint.

VERSENYKÉPES ÁR GARANCIA.

Az árkedvezmények nagyszerűek, de némely árvadászat több időbe és pénzbe kerül, mint amennyit valójában megtakaríthatunk. Bonyolult akciós ajánlatok helyett a KUPLUNG VIAWEB mindig fenntartja a versenyképes ár garanciát. Beszerzőink folyamatosan a tartósan alacsony árakon és a változatlan minőségen fáradoznak. Ebben olyan biztosak vagyunk, hogy Nektek a Versenyképes ár garanciát nyújtjuk: Amennyiben a vásárlástól számított 14 napon belül azonos gyártó minden paraméterében megegyező termékét máshol olcsóbban találod meg, és ezt nekünk igazolod, úgy nálunk a szóban forgó terméket 5%-kal olcsóbban kapod meg versenytársunk áránál. Kivételt képeznek az interneten közzétett ajánlatok, az egyedileg készített ajánlatok és a kiárusításos termékek.

SZÁLLÍTÁS.

A megrendelés követően cégünk a postázást, szállítást a raktárkészlettől függően, megegyezési munkanapon belül, postázza vagy futárszolgálattal küldi a megadott címre. A vásárló a megrendelésért felelős, a pontos címért, a kiválasztott árú darabszámáért illetve adott árú pontos megnevezésért. Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után a webáruházban, telefonon vagy e-mailben a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is. (FIGYELEM! eltérő számlázási és szállítási cím esetén a szállítási címet külön meg kell adni a rendelésnél.) Ha a megrendelést követő munkanapon nem tájékoztatja cégünket a változásról, nem áll módunkban ezt megváltoztatni. A postázást követően cégünk nem vállal semmilyen felelősséget a rendelés megváltoztatásában. Amennyiben a postázást követően mégis változtatást igényelnek, cégünk nem zárkózik el a csere lehetőség elől.( a törvényekben foglaltak alapján) Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült postai költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolás a felbontás alatt sérült, vagy az alkatrészt beszerelték. Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Ügyfélszolgálatunkat. Ha az adott árú sértetlenségéről megbizonyosodtunk, a csere vagy a vételár visszafizetése létre jöhet. A visszáruzásal következtében felmerülő költségeket, postaköltség a vásárlót terheli.

Posta / Utánvét (MPL) díjak:
Szállítási díjak (áraink az ÁFA-t tartalmazzák):

0-10kg-ig: 3200ft.; > 10-15kg-ig: 4000ft.; > 15-20kg-ig: 5000ft.; > 20-25kg-ig: 9000ft.; > 25-30kg-ig: 9800ft.; > 30-35kg-ig: 11000ft.; > 35-40kg-ig: 14000ft.; > 40-50kg-ig: 16000ft.; > 50kg felett: Túlsúlyos csomag. Egyedi szállítási árat kalkulálunk munkaidőben.
Az árak irányárak, a pontos díjat az csomag értéke, és a körmérete is befolyásolja!

Utánvét készpénzkezelési költség összege Br. 420.-FT /cím

*A kiszállítás díja túl méretes csomag esetén változhat. *A fenti árak tájékoztató jellegűek.

Budapest / PEST megye területén: Futárszolgálat. Utánvét. 0-40kg-ig: 500ft *értékhatár nélkül.
(Budapesti kiszállítást futárral kérje az ügyfélszolgálaton.)

Minden általunk forgalmazott autóalkatrész új és eredeti alkatrész, a gyártó logójával és garanciával.

Az általunk forgalmazott autóalkatrészek garancia ideje:

Új alkatrészek esetén 12 hónap. Egyes termékek gyártója ennél hosszabb időre is vállalhat garanciát, amit a cégünk a vevő irányába továbbít.

Ami a garanciális ügyintézéshez szükséges:

Garanciális igény benyújtása esetén az ügyintézéshez a következőkben felsoroltak szükségesek. Amennyiben ezek közül bármelyik hiányzik, a garanciális igény automatikusan elutasításra kerül.

Az alkatrész.
Az alkatrész vásárlását igazoló számla vagy nyugta.
A termék továbbértékesítése esetén a számlafolyamat összes számlája.
A termék beszerelését végző szakszerviz által kiállított javítási, beszerelési számla, a szakszerű szerelésről szóló beszerelési nyilatkozat, munkalap.
A meghibásodott termék kiszerelését végző szakszerviz által kiállított számla és munkalap. Nyilatkozat a be-, illetve kiszereléskori kilométeróra állásáról.
A gépjármű adatai. Amennyiben az adatok nem azonosították egyértelműen a gépjárművet annak forgalmi engedély másolata. A termék jellegének megfelelő kiegészítő mérési lapok (pl.: fékmérés eredménye).

Garanciális elbírálás ideje:

A garanciális igény elbírálásának ideje a vevő által benyújtott minden szükséges dokumentum együttes beérkezésétől számított 20 munkanap. Amennyiben a garanciális igény elbírálásához külső szakértő, beszállító, gyártó bevonása szükséges a garanciális igény elbírálásának ideje a szakértői, gyártói, beszállítói vizsgálat idejével hosszabbodik meg. Cégünk a külső, nem saját vizsgálatainak idejére és kimenetelére nem tud hatást gyakorolni.

Helyettesítés és garanciális ügyintézésből adódó felelősségvállalás:

Cégünk a garanciális ügyintézésre átadott, meghibásodott termék helyettesítésére csere terméket semmilyen körülmények között nem biztosít. A garanciális ügyintézésből adódó állásidő, és felmerülő szerelési költségek miatt cégünk kártérítési felelősséggel nem tartozik!

A garanciális ügyintézés kimenetele:

Elfogadott garanciális igény
Amennyiben a garanciális igény elfogadásra kerül, a vevő a tájékoztatástól számított 30 naptári napon belül kérheti a termék vételárának megfizetését. A termék számlája sztornózásra kerül, a termék értékét cégünk készpénzben fizeti vissza. A vevő külön kérésére a termék ellenértékének visszafizetése banki átutalás útján is teljesíthető. Cégünk a termék vételárának visszafizetésén túl semmilyen kártérítésre nem kötelezhető.

Elutasított garanciális igény
Amennyiben a garanciális igény elutasításra kerül, a vevő az elutasításról szóló tájékoztatástól számított 30 naptári napon belül kérheti a meghibásodott termék átadását. Az átadásra a logisztikai folyamatokat figyelembe véve cégünknek 15 naptári nap áll rendelkezésére.

A garanciális igény érvényesítésének kizáró okai:

Amennyiben bármelyik kizáró ok fennáll a garanciális igény automatikusan elutasításra kerül.
A termék nem a cégünk által értékesített termék.
Nem áll rendelkezésre a vásárlást igazoló számla vagy annak másolata, vagy nem áll rendelkezésre a vásárláskor kapott nyugta, illetve adott esetben garanciajegy.
A vevő nem tudja hitelt érdemlően igazolni, hogy az előírásoknak megfelelően szerelték be az alkatrészt.
Nincs számla és hivatalos szerelői szakvélemény a szakszerű szerelésről.
A garanciális igény a garanciaidőn túl érkezett be.
Az alkatrészt nem a gyárilag előírt körülmények között, és nem az előírt működési feltételeknek megfelelően működtették.
Az alkatrészt nem a megfelelő gépjárműbe építették be.
Bármilyen változtatást hajtottak végre az alkatrészen.
A meghibásodás természetes elhasználódás miatt keletkezett.
Az alkatrész meghibásodását baleset, bűncselekmény, szándékos rongálás vagy külső környezeti behatás, vis major okozta.
A termék elektromos termék, melyet nem a cégünk partnerszervizében építettek be.
A termék bontott termék, melyet nem a cégünk partnerszervizében építettek be.

Speciális garanciák, cserék:

Kuplung alkatrészek
A gyártók a kuplung alkatrészekre: kuplung tárcsa, kuplung szerkezet, kinyomócsapágy, lendkerék, 24 hónap vagy 40.000 KM garanciát vállalnak a beszerelés dátumától.
Motorikus alkatrészek:

Mivel az alkatrészek csomagolásán fel van minden esetben tüntetve a méret, csak és kizárólag bontatlan csomagolásban áll módunkban visszacserélni azt.
Lengéscsillapító:
A gyártó csak párban történő csere esetén fogad el garanciális reklamációt, a porvédő egyidejű cseréjével.(ha az adott gépjármű típus rendelkezik ilyennel)
Elektromos alkatrészek:
Elektronikus alkatrészekre a beszállító/gyártó nem ad garanciát, mivel egy rossz próba eredményeként akár tönkremehet az adott alkatrész. A Lámpák, Fényszórók, és elektromos és elektronikus alkatrészek, szenzorok, szabályzó szelepek, etc.. nem visszáruzhatóak! Csak ha bontatlan a termék csomagolása (a gyártó zárószalagja érintetlen, a termék csomagolása nem volt kinyitva! abban az esetben vesszük vissza, és csak akkor térítjük vissza az árát ha a gyártó elfogadta a visszáruzást!)
Vezérmű szíj:
Csak görgők egyidejű cseréjével együtt fogadnak el a gyártók garanciális reklamációt. 
Amibe beletartozik: Vezetőgörgő, feszítőgörgő és a generátor szabadonfutó!! (Amennyiben a modellen cserélhető)
Vezérműszíj szett garanciális szabályok:
A vezérműszíj szettek meghibásodása az esetek nagy részében szerelési hiba következménye, persze természetesen előfordulhat anyaghibából, termék elfáradásból eredő motorkárosodás is. Az események pontos körülményeinek megállapítása céljából minden esetben független műszaki szakértő jelenléte szükséges a motor, illetve a vezérlés megbontásánál káresemény esetén. A szakértői vizsgálat díját a termék forgalmazója fizeti, amennyiben megállapítást nyer a tény, miszerint nem szerelési hiba okozta a kárt. Fontos azt is megemlíteni, hogy a vezérlésben érintett összes alkatrészt ( görgők, feszítők, vezetők, vízpumpák, csavarok stb. ) érdemes cserélni szervizeléskor, mert a régi alkatrész könnyen tönkremehet és a motor károsodhat.
Klímakompresszor garanciális szabályok:
A klímakompresszorra a gyártó csak akkor vállal garanciát amennyiben a Klímahűtő (kondenzátor) és a szárítószűrő cseréje is megtörtént a kompresszor cseréjével egyidejűleg!

Elállásra vonatkozó jog / Visszáruzás:

- 17/1999. ( II.5. ) sz. kormányrendelet
- Ha a rendelése megérkezett Önhöz és mégis meggondolta magát, akkor az átvételtől számított 14 napig lehetőséget adunk a termék, vagy termékek visszaküldésére, amennyiben az átvétel, nem személyesen a telephelyünkön történt. Ebben az esetben e-mailben, postai úton, vagy telefonon kérjük előzetesen tájékoztasson bennünket szándékáról. Ügyeljen az áru épségére, gondos, hiánytalan (gyári) visszacsomagolására. A termék dobozát csomagolását használni a feladáshoz nem lehet! A termék dobozát ragasztószalaggal becsomagolni nem lehet, ha a termék doboza a ragasztószalagtól megsérül, azt visszavenni nem áll módunkban. Ne felejtse el meghagyni benne bankszámlaszámát, ahová a visszautalást kéri. Mi a visszakapott csomag átvételétől számítva 14 munkanapon belül visszautaljuk a termék teljes vételárát. A visszaszállítás költségét Önnek kell vállalnia. A személyesen visszahozott áru esetében a helyszínen annak vételára azonnal visszafizetésre kerül. Mindezek feltételeként, az alkatrészeket csak új állapotban, sérülésmentesen áll módunkban visszavásárolni, azokat használatba nem veheti. Ez azt jelenti, hogy az alkatrészt nem lehet beszerelni. Ellenkező esetben az árut a vásárló költségére visszaküldjük. A csomag felbontása után, ha a termék bizonyíthatóan az átvétel előtt sérült, akkor egy jegyzőkönyv felvételével és a kézbesítő aláírása ellenében 8 munkanapos cserelehetőséget biztosítunk.
Egyedi, nem készleten lévő, kimondottan az ügyfél kérésére megrendelt termékeket, Gyári (OE, OEM, ORIGINAL) alkatrészeket, elektronikus és elektromos alkatrészeket (Izzókat, lámpákat, fényszórókat, vezérlőegységeket, szenzorokat, szabályzó szelepeket) nem lehet visszáruzni/visszaküldeni. Az elállásra vonatkozó jog ezen termékekre nem érvényesíthető! Egyedi megrendelésekhez 50% Előleg, Gyári OE (Original) alkatrész megrendelésekhez a teljes vételár előre megfizetése szükséges! Megrendelés után a Gyári OE (Original) alkatrészek rendeléslemondása nem lehetséges!

Fontosabb jogszabályok:

1997. évi CLV törvény a fogyasztóvédelemről
47/1968 (XII.18) Korm. rendelet a termékek minőségének tanúsításáról
4/1978 (III.1) BkM rendelet a vásárlók minőségi kifogásainak intézéséről
1978. évi I. törvény a belkereskedelemről
1993. évi X. törvény a termékfelelősségről
35/1978 (VII.6) MT rendelet a tartós fogyasztási cikkek alkatrészellátásáról és javításáról
79/1998(IV.29) Korm.rendelet az áruk és szolgáltatások biztonságáról és az ezzel kapcsolatos piac-felügyeleti eljárásokról
208/1999 (XII.26) Korm.rendelet az egységes megfelelőségi jel használatáról
2/1981 (I.23) BkM-IpM együttes rendelet a használati és kezelési útmutatókról és a minőség tanúsításáról
21/1998 (IV.17) IKIM rendelet a gépek biztonsági követelményeiről és megfelelőségének tanúsításáról
5/1990 KÖHÉM rendeletet módosította a 43/2001 (XII.18) KöViM és az 1/2001 (I.10) KöViM rendelet.
6/1990 KÖHÉM rendeletet módosította a 44/2001 (XII.18) KöViM rendelet.
49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről
151/2003 (IX.23.) Korm. R Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról
1/1990 (IX.29.) KHVM rendelet A gépjárműfenntartó tevékenység személyi és dologi feltételeiről
19/2004 (II. 13.) Kormány rendelet A gépjármű ágazatban a vertikális megállapodások egyes csoportjainak a versenykorlátozás tilalma alól való mentesítéséről
249/2004 (VIII.27.) Kormány rendelet Az egyes javító-karbantartószolgáltatásokra vonatkozó kötelező jótállásról

Adatvédelmi nyilatkozat:

Kedves Vásárló, Regisztráló! Mi fontosnak tartjuk az Ön személyes adatainak védelmét. Azokat bizalmasan kezeljük, közzé nem tesszük, másnak át nem adjuk (papír alapú információkat sem), kivétel a szállító cég számára szükséges adatok (név, cím esetleg tel. szám) az áru eljuttatásához és a könyvelési kötelezettség a számlázás által. Sem a szállító cég, sem a könyvelő iroda nem jogosult az általunk kapott adatokat egy harmadik fél számára továbbítani, semmilyen formában. Mialatt Ön rendel, vagy böngészik néhány technikai információ is rögzítésre kerül, mint például az IP cím, vagy az áruház látogatásának időtartama. Ezekre csak statisztikai okok miatt van szükség és kizárólag abban az esetben továbbítjuk a kérelmező hatóságnak, ha az jogilag valóban indokolt. Minden adatot a Kuplung Viaweb dolgoz fel, kizárólag az Ön által megrendelt szolgáltatások (szállítás, esetleg a rendelés bizonyítása, stb.) nyújtására és az aktuális akciókkal kapcsolatos értesítés céljára mint hírlevél. Hírlevelet csak akkor küldünk, ha azt Ön igényli és amely tartalmaz egy leiratkozó linket, illetve egy lehetőséget annak lemondására. Abban az esetben, ha Ön írásban kérelmezné adatai törlését, mi azt haladéktalanul végrehajtjuk. Adattörlési határidő: Abban az esetben, ha 2 éven keresztül inaktivitást tapasztalunk (nem történik megrendelés) akkor 2 év után a regisztráció (minden rögzített adat) törlésre kerül.

Az idevonatkozó jogszabályok:
- Az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról.
- A személyes adatok gépi feldolgozása során az egyének védelméről szóló 1998. évi VI. törvény.
- Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. CVIII. törvény.
- Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény
- A 226/2003. (XII.13.) kormányrendelet az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosító kijelzés és hívásátirányítás szabályairól.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK <> CSEREDARABOS TERMÉKEK VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEI <> CÉGINFÓ